Kungshällans kennel

Korthårig vorsteh – German shorthaired pointer

Love is in the air!

Lämna en kommentar

Nu är det mycket svallande hormoner på Kungsgården! Förra helgen började Dimma löpa, och tripp trapp trull så hakade Strimma och Nelly på dagarna efter. Nitro har tagit det lugnt än så länge, men nu börjar hans intresse vakna till då Dimma närmar sig höglöp. Visa av tjuvparningen för två år sedan håller vi råkoll på Dimma och Strimma, för det är bara Nelly som ska få valpar den här gången! Hon lär komma i höglöp inom de närmaste dagarna.

Det blir bråda tider för Nitro framöver, för i går ringde Kent och meddelade att Sångbergets Roda också börjat löpa! Om allt går vägen kommer med andra ord två kullar efter Nitro att födas nästan samtidigt.

Nitro och Roda december 2011

Nitro och Roda december 2011

Det blir förstås lite jobbigt och stökigt för oss uppfödare att ha valpar på vintern när man inte kan ha dom ute gröngräset, men för valpköparna är det desto bättre eftersom valparna kommer vara tillräckligt gamla för att börja jaga in redan nästa höst. Vi ser själva fram emot att äntligen få behålla en egen prins efter Nitro! Planen är också att en parningsvalp från Rodas kull ska flytta till Marias föräldrar som bor bara några kilometer från oss. Det ska också bli roligt att anordna gemensamma valpträffar med de två jämngamla kullarna!

/Maria

Författare: Kungshällans kennel

Uppfödare av korthårig vorsteh - Breeder of German shorthaired pointers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s